top of page

Termeni și condiții

Cadru general și drepturi de proprietate

Site-ul www.itiaratcapot.ro și toate serviciile aferente acesteia sunt deținute și administrate de către Asociația Își arăt că pot. Aceşti termeni şi condiţii definesc modul în care puteți folosi aceast website și serviciile aferente. Aceşti termeni şi condiţii pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcţionare a website-ului, în funcţie de schimbările intervenite în funcţionarea acesteia, în ceea ce priveşte legislaţia aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări. Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesați și să verificați acest document în momentul în care accesați site-ul online.

Descrierea site-ului și serviciilor oferite de Asociația Îți arăt că pot

Site-ul www.itiaratcapot.ro aparține organizației Îți arăt că pot și are ca scop principal furnizarea de informații despre autism și servicii conexe. Prin intermediul acestui site, utilizatorii pot accesa articole, ghiduri, resurse educaționale și pot dona pentru susținerea proiectelor derulate de Asociația Își arăt că pot.

Modificări posibile ale termenilor și condițiilor

Pentru a asigura o funcționare corespunzătoare a platformei, termenii și condițiile pot fi actualizate periodic. Asociația Îți arăt că pot își rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment, în funcție de nevoile organizației sau de schimbările legislative. Utilizatorilor li se recomandă să consulte periodic acești termeni și condiții pentru a fi la curent cu eventualele actualizări.

Protecția drepturilor de autor și utilizarea conținutului

Toate materialele și conținutul disponibile pe platforma www.itiaratcapot.ro sunt protejate de Legea Dreptului de Autor și toate drepturile sunt rezervate. Este interzisă reproducerea, distribuirea, transmiterea, transferul, prezentarea, difuzarea, crearea de opere secundare, vânzarea, închirierea, licențierea sau publicarea materialelor fără acordul scris prealabil din partea Asociației Își arăt că pot. Descărcarea sau copierea de pe wesite nu conferă utilizatorului nicio licență sau drepturi asupra materialelor.

Donații

Donațiile primite prin intermediul www.itiaratcapot.ro și serviciilor conexe se realizează prin sistemul de plată online cu cardul, utilizând procesatorul de plăți EUPLATESC.RO, care are un contract încheiat cu Asociația Îți arăt că pot în acest sens. Toate plățile sunt securizate conform protocoalelor internaționale de securitate și confidențialitate a datelor. Procesarea datelor de card se efectuează pe o pagină securizată a procesatorului de plăți. Termenii și condițiile utilizării sistemului de procesare a plăților sunt disponibile pe site-ul www.euplatesc.ro. Asociația Îți arăt că pot nu își asumă responsabilitatea pentru tranzacțiile efectuate prin procesatorul de plată www.euplatesc.ro.

Utilizarea cardurilor de debit sau credit fără permisiune

Atunci când se efectuează o donație prin www.itiaratcapot.ro, se generează o tranzacție pe cardul utilizatorului, care este finală și nedisputabilă, cu excepția cazului în care se demonstrează utilizarea fără acord a unui card de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul legitim. În situația în care cardul de credit sau debit a fost utilizat fără autorizație sau a fost pierdut sau furat, utilizatorul trebuie să notifice banca emitentă și să urmeze procedurile acesteia pentru astfel de situații.

Încălcarea termenilor și condițiilor

Dacă utilizatorul încalcă oricare dintre termenii și condițiile stabilite în prezentul document, Asociația Îți arăt că pot își rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fără notificare prealabilă, accesul utilizatorului la modulele asociate platformei www.itiaratcapot.ro și serviciile conexe.

Legislație aplicabilă și reglementări

Accesul utilizatorilor și utilizarea site-ului www.itiaratcapot.ro și a serviciilor conexe sunt guvernate de legislația română în vigoare. Orice plângere sau litigiu rezultate din utilizarea sau funcționarea acestui website, a conținutului sau a materialelor prezentate, vor fi, de asemenea, guvernate de legislația română și supuse soluționării instanțelor judecătorești competente din România, în cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă.

Informații de contact

Pentru orice informații legate de funcționarea website-ului www.itiaratcapot.ro și a serviciilor conexe, precum și pentru orice sesizări, reclamații sau solicitări, utilizatorii pot lua legătura cu Asociația Îți arăt că pot prin adresa de email contact@itiaratcapot.ro sau prin poștă la adresa, Str. Cișmeaua Păcurari nr. 4, Iași.

Ultima modificare: 17.05.2023

Avem nevoie de sprijinul tău astăzi!

bottom of page