top of page

Implică-te

Ajută copiii cu autism prin intermediul
Asociației Iți Arăt că Pot

 Asociatia Iti Arat ca Pot este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, infiintata in anul 2018, cu scopul de a sprijini copiii cu autism din Romania. Obiectivele noastre mai includ și strângerea de fonduri pentru crearea unui centru de terapie, accesul la terapie specializată, precum și achiziționarea de materiale didactice și echipamente necesare activitătii centrului.

Dorim să oferim sprijin familiilor care au cel putin un membru cu autism prin intermediul terapiei specializate si a unui cadru adecvat. Astfel, copiii nostri pot avea acces la terapia de care au nevoie pentru a-si dezvolta abilitatile sociale si pentru a-si depasi limitele. De asemenea, ne propunem sa informam societatea despre autism si sa diminuam stereotipurile existente.

Alatura-te noua in lupta pentru copiii cu autism din Romania si ajuta-ne sa oferim sprijin si terapie specializata pentru acesti copii. Fiecare donatie poate face o diferenta semnificativa in viata unui copil cu autism si poate contribui la imbunatatirea calitatii vietii sale si a familiei sale.

Donează astazi si fii parte dintr-un viitor mai bun pentru copiii cu autism din Romania!

Holding Hands

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

Mai jos ai câteva modalități pentru donații:

Donate

Personal

Strada Cișmeaua Păcurari nr. 4
Iași,România

Online

Donează online cu cardul

Redirecionare impozit

Află cum poți redirecționa impozitul către asociația noastră

bottom of page