top of page

Mădălina Nistor

Psiholog Clinician

Mădălina Nistor este psiholog clinician și psihoterapeut sistemic de cuplu și familie în curs de formare, cu experiență bogată și o serie de calificări impresionante care o recomandă ca fiind un profesionist de încredere. Ea a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași și a absolvit două mastere, în psihologie clinică și psihoterapie, precum și în terapii de cuplu și familie. În plus, a participat la o varietate de cursuri și workshop-uri pentru a-și îmbunătăți continuu abilitățile și cunoștințele în domeniu.


Experiența sa include practica psihologică de specialitate la Penitenciarul de maxima siguranța din Iași și la cabinete psihologice, unde a interacționat cu adulți, copii cu tulburare de spectru autist și adolescenți. De asemenea, a lucrat timp de 1 an și jumătate cu copii și adolescenți în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Iași, dobândind astfel abilitățile necesare pentru a ajuta copiii să facă față oricăror probleme și provocări cu care se confruntă.


Cu un stil de lucru empatic și atent, Ana-Maria-Madalina Nistor se asigură că se simt înțeleși și susținuți într-un mediu sigur și confidential. Prin abordarea sa sistemică și prin utilizarea unor tehnici terapeutice eficiente, ea lucrează împreună cu copilașii pentru a-i ajuta să-și depășească problemele și să-și îmbunătățească abilitățile. Fie că este vorba de probleme legate de relații, anxietate, depresie sau orice altă problemă, Ana-Maria-Madalina Nistor este acolo pentru a oferi sprijinul și ajutorul de care aveți nevoie pentru a redobândi echilibrul emoțional și a trăi o viață mai fericită și mai satisfăcătoare.

0744 379 317

Mădălina Nistor
bottom of page