top of page

Mădălina Dominte

Psiholog Clinican

Mădalina Dominte este psiholog clinician cu drept de liberă practică atestat de Colegiul Psihologilor din România. Ea a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației la Universitatea "A.I. Cuza" din Iași, cu o specializare în Psihologie și studii de Master în specializarea Psihologie clinică și psihoterapie.

Mădalina are o vastă experiență în lucrul cu copii de diferite vârste și cu diverse tulburări de dezvoltare, cum ar fi tulburarea din spectrul autist (TSA). În timpul studiilor, ea a lucrat ca voluntar în diverse proiecte de voluntariat cu copii preșcolari și școlari, în cadrul unor ateliere ocupaționale și de dezvoltare personală. De asemenea, a fost shadow pentru copiii cu tulburare din spectru autist.


După absolvirea studiilor de licență, Madalina a continuat să se specializeze și să își dezvolte abilitățile profesionale prin participarea la diverse cursuri de formare profesională în domeniul psihologiei și terapiei. Ea are experiență în utilizarea tehnicilor de analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist și în intervenția comportamentală timpurie în tulburările de spectru autist și alte tulburări de dezvoltare.


Madalina lucrează ca terapeut ABA la centrul nostru Îți arăt că pot și utilizează metode și tehnici de evaluare și intervenție în tulburările de neurodezvoltare pentru a ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă potențialul maxim de dezvoltare.

0744 379 317

Mădălina Dominte
bottom of page