top of page

Iuliana Stroia

Psihopedagog

Ea este Iuliana Stroia, o persoană pasionată de domeniul psihologiei. În prezent, își continuă studiile în cadrul programului de masterat "Psihologie Educațională și Consiliere".


Iuliana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, specializarea Psihopedagogie Specială. În prezent, activează ca psihopedagog în cadrul Asociației "Îți arăt că pot!".


De-a lungul anilor, Iuliana a fost implicată în activități de voluntariat și a adunat o experiență valoroasă. Din anul 2019, ea activează ca voluntar în cadrul Asociației Studenților Psihologi și Pedagogi, organizând proiecte și workshop-uri care au contribuit la dezvoltarea personală și profesională.


În timpul anilor de facultate, Iuliana a participat la diverse workshop-uri și conferințe, în scopul de a-și îmbogăți cunoștințele în domeniul psihologiei și științelor educației. În 2021, ea a dedicat timpul ca voluntar în cadrul Asociației "Ajungem Mari".


Iuliana continuă să se dezvolte în mod constant, cu pasi mici, dar cu plăcere și cu dorință de a lucra în domeniul pe care îl îndrăgește și în care se simte cel mai împlinită.


0744 379 317

Iuliana Stroia
bottom of page