top of page

Elena Mihaela Chitaru

Asistent Social


Mihaela Chitaru, este absolventa Facultății de Filosofie și Științe Sociale-Politice, specializarea Asistență Socială, și a Masterului în "Managementul Resurselor Familiale" de la Universitatea Al. I. Cuza din Iași. În anii 2017-2019, a absolvit programul de formare psihopedagogică de nivel I și II.

De-a lungul anilor de studiu, a efectuat practica de specialitate în cadrul DGASPC Iași și a fost voluntară în cadrul "Asociației Alternative Sociale", unde a descoperit pasiunea și plăcerea de a lucra cu copii proveniți din familii defavorizate social. Pe lângă alte instituții unde a făcut voluntariat, se numără și "Asociația Betania" din Bacău, locul în care a luat pentru prima dată contact cu copii cu TSA și unde a simțit dorința de a continua activitatea în acest domeniu.

A participat la cursuri de formare precum "Tehnici de analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist" - ABA Masters, "Totul despre 'chimia' dintre copil și terapeuți" - ABA Masters și "Generalizarea - obiectiv central în procesul de recuperare" - ABA Masters.

0744 379 317

Elena Mihaela Chitaru
bottom of page