top of page

Cristina Panaghie

Psiholog/RBT

Daniela Panaghie este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, cu studii de licență în specializarea Psihologie și studii de master în specializarea "Diagnoza și intervenție la persoanele cu cerinte educative speciale".


În 2010, a luat contact cu autismul și terapia comportamentală, motiv pentru care a decis să devină terapeut ABA. De atunci, a acumulat o experiență semnificativă ca shadow în grădiniță și școală, și a participat la conferințe și cursuri de formare continuă pentru a-și dezvolta expertiza profesională.


Din 2017, Daniela este acreditată ca Registered Behavior Technician și continuă să se perfecționeze prin participarea la cursuri de formare profesională. Acestea includ cursuri precum "Registred Behavior Technician" oferit de Autism Voice, "7 pași ai controlului instrucțional și sistemele de tokeni" susținut de Robert Schramm, BCBA-D, ABA Master, "Intervenția comportamentală timpurie în tulburările de spectru autist și alte tulburări de dezvoltare" organizat de DAAL Autism Project și "Tehnici de analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectrul autist", susținut de Asociația AITA din București.


Daniela consideră că profesia de terapeut ABA nu este o stradă cu sens unic, ci o călătorie în care copilul învață de la ea, dar și ea învață de la copil, zi de zi. Expertiza, experiența și pasiunea sa pentru munca cu copiii cu nevoi speciale o fac un terapeut dedicat și de încredere pentru familiile și copiii cu care lucrează.


0744 379 317

Cristina Panaghie
bottom of page