top of page

Alina Vornicu

Psiholog Clinician

Absolventă a Facultății de Psihologie și cu un masterat în evaluare clinică, consiliere și psihoterapie de cuplu și familie, Alina este atestată de Colegiul Psihologilor din România și este membră a Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană. A urmat un program de formare profesională de lungă durată în psihoterapie-hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană și continuă să se perfecționeze prin diverse cursuri și training-uri, precum "Tehnici de analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist" sau "Metode și tehnici de evaluare și psihodiagnostic la adulți și copii conform DSM-5".


Alina lucrează cu copii și adolescenți diagnosticați cu tulburări din spectrul autist și alte tulburări de dezvoltare, oferindu-le servicii de terapie și intervenție în cadrul Asociației Îți arăt că pot. Ea are o abordare individualizată și integrativă, având în vedere nevoile și particularitățile fiecărui copil, și își propune să-i ajute să descopere, dezvolte abilitățile și să-și atingă potențialul maxim de dezvoltare.


Dacă ești în căutarea unui terapeut în care să ai încredere și care să-ți ofere sprijinul și îndrumarea necesare în această călătorie, nu trebuie decât să faci primul pas și să te programezi la o evaluare.


0744 379 317

Alina Vornicu
bottom of page