top of page

Despre noi

Suntem o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2018 cu un scop clar în minte: să ajutăm copiii cu autism să aibă o viață mai bună. 

De-a lungul timpului, am ajutat zeci de copii și familiile lor să-și depășească dificultățile și să-și construiască o viață mai bună. Credem că fiecare copil este special și unic, iar acest lucru se reflectă în motto-ul nostru: "Fiecare copil contează". Suntem dedicați în a ne asigura că fiecare copil are parte de atenția și suportul necesar pentru a-și atinge potențialul maxim.

 

Suntem diferiți de alte organizații pentru că suntem o echipă tânără, energică și pasionată, mereu căutând noi modalități de a ajuta copiii cu autism.

Asociația Îți arăt că pot s-a născut din dorința de a ajuta copiii cu autism și familiile lor, iar această misiune este mereu în centrul a tot ceea ce facem. Valorile noastre principale includ compasiunea, încrederea, devotamentul și perseverența. Aceste valori sunt reflectate în munca noastră de zi cu zi și ne ghidează în a ne asigura că fiecare copil cu autism primește ajutorul de care are nevoie.

Echipa noastră este formată din profesioniști recunoscuți de Colegiul Psihologilor din România, care lucrează în strânsă colaborare pentru a ajuta copiii și familiile lor. Suntem mândri să avem în echipa noastră terapeuți, psihologi și alte persoane cu experiență în domeniul terapiei pentru copiii cu autism.

Oferim o gamă largă de servicii, printre care Diagnotic și Evaluare, Terapie, Coordonare, Grup suport pentru părinți, ateliere tematice și multe altele. Suntem dedicați în a oferi servicii personalizate și de înaltă calitate pentru fiecare copil cu autism, adaptându-ne la nevoile lor unice și la nivelul lor de dezvoltare.

În plus, noi ne propunem să oferim un mediu sigur și confortabil pentru copiii cu autism, astfel încât aceștia să se simtă în siguranță și protejați. 

Autismul nu este o boală ce trebuie vindecată, ci o diferență ce trebuie înțeleasă și acceptată." - Paula Marcu 

Our Mission

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi sprijin copiilor cu tulburări din spectrul autist, ajutându-i să-și descopere și să-și valorifice întregul potențial. Suntem convinși că fiecare copil cu TSA are un talent sau o abilitate specială ce poate fi dezvoltată și folosită pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele și să-și realizeze visele. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii și resurse pentru copiii cu TSA și familiile lor. Suntem aici să ajutăm copiii să învețe și să se dezvolte, iar scopul nostru este de a le oferi oportunități pentru a-și construi un viitor mai bun.

Smiling Kid
Kid Painting

Viziune

Viziunea noastră este de a crea o lume în care fiecare copil cu autism să poată atinge potențialul maxim și poate contribui la dezvoltarea societății prin folosirea talentelor și abilităților sale. Ne străduim să oferim oportunități și resurse pentru a-i ajuta pe copii sa-și dezvolte aptitudinile și să-si construiască  un viitor de succes.

Scop

Scopul nostru este de a ajuta acești copii să devină membri activi și implicați ai comunității. Prin proiectele noastre, ne propunem să le oferim oportunități de dezvoltare personală și profesionala, sa ii invatam cum sa isi gestioneze resursele si să iși construiască un viitor mai bun pentru ei și pentru familiile lor.

Kids in Daycare

Avem nevoie de sprijinul tău astăzi!

Autismul astăzi

Testimoniale 

"Am întâlnit o echipă minunată de specialiști care oferă sprijin copiilor cu autism și familiilor acestora. Când am pășit pragul acestei Asociații, m-a cuprins un sentiment de mândrie, deoarece mai există oameni cu suflet mare la noi în țară. Mediul e plăcut, prietenos și modern. Progresul este remarcat în viața fiecărui copil care beneficiază de terapie în cadrul Asociației. Felicitări și mult succes în continuare!" 
Ina Garabadjiu
bottom of page