top of page

Terapeut ABA

Iași, România

Tip Job

Full Time

Despre job

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în care să îți pui în valoare cunoștințele și abilitățile în domeniul psihologiei și psihopedagogiei speciale, și dacă dorești să faci o diferență în viața copiilor cu tulburări din spectrul autist, atunci acesta ar putea fi anunțul de angajare perfect pentru tine. Asociația Îți arăt că pot, cea mai mare organizație dedicată cauzei în România, caută o persoană dedicată și motivată să se alăture echipei sale.

Criterii de angajare

Pentru a fi considerat/ă pentru acest post, trebuie să îndeplinești următoarele criterii de calificare:


Licențiat în Psihologie/Psihopedagogie specială


Pentru a te potrivi acestui anunț de angajare, este necesar să ai o licență în Psihologie sau Psihopedagogie specială. Aceasta va atesta cunoștințele tale teoretice și practice în domeniul respectiv.


Atestat de liberă practică obligatoriu


Pentru a putea aplica pentru acest post, trebuie să deții un atestat de liberă practică în domeniul psihologiei.


Competențe și abilități necesare

Pentru a fi un candidat potrivit pentru acest post, trebuie să demonstrezi următoarele competențe și abilități:


Empatie: Este esențial să ai capacitatea de a empatiza cu copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist. Această abilitate îți va permite să înțelegi și să răspunzi adecvat nevoilor și emoțiilor acestor copii.


Motivație: Pentru a fi eficient în acest rol, trebuie să fii puternic motivat și pasionat de munca ta. Motivația ta va juca un rol important în îmbunătățirea vieților copiilor cu autism și în oferirea de suport adecvat.


Abilități de planificare, organizare, evaluare, intervenție și raportare: Un alt aspect important al acestui post este abilitatea de a planifica și organiza programul de intervenție lunar/bilunar, stabilit de coordonatorul echipei. De asemenea, vei fi responsabil de evaluarea și intervenția adecvată în cazul fiecărui copil, precum și de întocmirea rapoartelor corespunzătoare.


Capacitatea de a lucra în echipă: Colaborarea cu ceilalți specialiști din centru este esențială pentru a asigura o abordare holistică și eficientă în terapia copiilor cu tulburări din spectrul autist. Prin urmare, trebuie să fii capabil să lucrezi în echipă, să comunici și să colaborezi eficient cu colegii tăi.


Rezistență la stres: Munca în domeniul tulburărilor din spectrul autist poate fi solicitantă și plină de provocări. Este important să ai capacitatea de a gestiona și de a face față situațiilor stresante, menținând în același timp un nivel înalt de profesionalism și calitate în serviciile oferite.


Responsabilități: În rolul tău, vei avea următoarele responsabilități:


Aplicarea programului de intervenție lunar/bilunar stabilit de coordonatorul echipei

Veți fi responsabil de implementarea programului de intervenție lunar/bilunar, care poate include activități de socializare, integrare socială și activități educaționale. Aceasta implică planificarea și organizarea sesiunilor de terapie, monitorizarea progresului copiilor și ajustarea programului în funcție de nevoile individuale.


Respectarea indicațiilor coordonatorului de terapie

Trebuie să urmezi cu atenție indicațiile și recomandările coordonatorului de terapie cu privire la metoda și programele de lucru stabilite pentru fiecare copil în parte. Respectarea acestor indicații este crucială pentru a asigura coerența și eficacitatea intervenției.


Colaborarea cu ceilalți specialiști din centru

Pentru a oferi o terapie integrată și holistică, va trebui să colaborezi cu ceilalți specialiști din centrul de terapie. Aceasta poate implica schimbul de informații, planificarea și implementarea unui plan terapeutic individualizat pentru fiecare copil diagnosticat cu tulburări din spectrul autist.


Suport pentru părinți

Un aspect important al acestui rol este oferirea de suport și consiliere pentru părinți. Trebuie să fii capabil să identifici și să evaluezi problemele emoționale, sociale sau comportamentale ale copiilor, precum și nivelul lor de dezvoltare emoțională, cognitivă și socială. Prin urmare, vei lucra în strânsă colaborare cu părinții pentru a îmbunătăți abilitățile parentale și calitatea relațiilor părinte-copii.


Beneficii și avantaje

Dacă vei fi selectat/ă pentru acest post, vei beneficia de următoarele:


Supervizare oferită din partea specialiștilor

Veți avea oportunitatea de a beneficia de supervizare și îndrumare din partea specialiștilor experimentați din cadrul Asociației. Această supervizare vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să vă asigurați că oferiți servicii de înaltă calitate.


Participarea gratuită la cursul de terapie comportamentală aplicată

Veți avea ocazia de a participa la cursul de terapie comportamentală aplicată, care vă va permite să vă îmbunătățiți cunoștințele și competențele în acest domeniu specializat.


Participare la diferite conferințe, traininguri, formări, evenimente

Ca parte a echipei, veți avea oportunitatea de a participa la diferite conferințe, traininguri, formări și evenimente relevante pentru domeniul tulburărilor din spectrul autist. Aceste oportunități vă vor permite să vă mențineți la curent cu cele mai recente cercetări și practici în acest domeniu.


Mediu de lucru dinamic și empatic

Noi promovăm un mediu de lucru dinamic și empatic, în care diversitatea și inovația sunt apreciate. Veți avea ocazia de a lucra într-un mediu stimulant, alături de o echipă dedicată și pasionată.


Pachet salarial atractiv + tichete de masă

Pe lângă satisfacția de a lucra într-un domeniu care are un impact pozitiv asupra vieților copiilor cu autism, veți beneficia și de un pachet salarial atractiv, care va fi negociat în funcție de experiența și abilitățile dvs. Vă vor fi oferite și tichete de masă, ca parte a beneficiilor salariale.


Alte avantaje și beneficii

În plus, veți avea o zi liberă în ziua de naștere a copilului dvs. sau a copilului din familie. De asemenea, veți beneficia de ieșiri trimestriale cu colegii și teambuilding-uri, precum și de un mediu de lucru plăcut, în care veți avea parte de momente de relaxare și de povestiri inspiraționale.


Concluzie

Dacă ești o persoană pasionată de lucrul cu copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist și îți dorești să faci o diferență în viețile lor, acest post ar putea fi potrivit pentru tine. Asociația Îți arăt că pot oferă oportunități de dezvoltare profesională, un mediu de lucru stimulant și avantaje atractive. Prin intermediul acestei poziții, vei putea contribui la îmbunătățirea vieților copiilor cu autism și la susținerea familiilor lor.Pentru a aplica, te rugăm să trimiți aplicația ta la adresa de email: hr@itiaratcapot.ro.

Pentru mai multe informații, poți suna la numărul de telefon: 0744 379 317

Despre noi

Suntem o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2018 cu un scop clar în minte: să ajutăm copiii cu autism să aibă o viață mai bună. 

De-a lungul timpului, am ajutat zeci de copii și familiile lor să-și depășească dificultățile și să-și construiască o viață mai bună. Credem că fiecare copil este special și unic, iar acest lucru se reflectă în motto-ul nostru: "Fiecare copil contează". Suntem dedicați în a ne asigura că fiecare copil are parte de atenția și suportul necesar pentru a-și atinge potențialul maxim.

Suntem diferiți de alte organizații pentru că suntem o echipă tânără, energică și pasionată, mereu căutând noi modalități de a ajuta copiii cu autism.

Asociația Îți arăt că pot s-a născut din dorința de a ajuta copiii cu autism și familiile lor, iar această misiune este mereu în centrul a tot ceea ce facem. Valorile noastre principale includ compasiunea, încrederea, devotamentul și perseverența. Aceste valori sunt reflectate în munca noastră de zi cu zi și ne ghidează în a ne asigura că fiecare copil cu autism primește ajutorul de care are nevoie.

Echipa noastră este formată din profesioniști recunoscuți de Colegiul Psihologilor din România, care lucrează în strânsă colaborare pentru a ajuta copiii și familiile lor. Suntem mândri să avem în echipa noastră terapeuți, psihologi și alte persoane cu experiență în domeniul terapiei pentru copiii cu autism.

bottom of page