top of page

Cariere

AIACP Echipa.jpg

Bun venit pe pagina de cariere!

 Suntem mândri să oferim servicii terapeutice specializate care să îi ajute pe acești copii să învețe, să se dezvolte și să-și atingă potențialul maxim.

Căutăm terapeuți pasionați și dedicați să se alăture echipei noastre. Dacă ai studii în terapie ocupatională, psihologie, sau domenii conexe și experiență în lucru cu copiii cu autism, te încurajăm să aplici.

Ca terapeut la Iti arat ca pot, vei fi responsabil pentru furnizarea de terapie individualizată, adaptată nevoilor fiecărui copil în parte. Vei lucra cu o echipă de profesioniști specializați în autism pentru a dezvolta planuri de terapie personalizate și a oferi suportul necesar copiilor și familiilor lor.

În calitate de membru al echipei Iti arat ca pot, vei beneficia de un mediu de lucru pozitiv, susținător și plin de energie, care încurajează dezvoltarea profesională și personală. Îți vom oferi oportunități de formare și dezvoltare profesională continuă, precum și beneficii competitive, inclusiv salarii atractive, pachete de beneficii și program flexibil de lucru.

Dar cel mai important, te vei alătura unei echipe de profesioniști pasionați de îmbunătățirea vieții copiilor cu autism. Vei avea ocazia să lucrezi cu oameni inspirați și motivați, dedicați să ofere servicii terapeutice de calitate pentru copiii cu autism și familiile lor.

Dacă îți dorești să faci parte din această misiune importantă, aplică acum pentru unul dintre posturile noastre.

Oportunități de carieră

Terapeut ABA

Iași, România

Vrei să obții sfaturi utile pentru a-ți îmbunătăți șansele de angajare?

Înscriete acum pentru a primi cele mai bune sfaturi și resurse de angajare livrate direct în inbox-ul tău. Prin intermediul acestor resurse, vei afla cum să te pregătești pentru interviuri, cum să-ți perfecționezi CV-ul și multe altele. Nu rata această oportunitate de a-ți dezvolta cariera!

Ai făcut o alegere foarte bună! Felicitări!

bottom of page